USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені визначили максимальну тривалість життя людини
Вчені з Тілбургського університету Нідерландів встановили максимальну тривалість життя людини. Результати досліджень вчених були опубліковані на сайті університету, пише Дзеркало тижня.
Згідно з висновками дослідників, максимальна тривалість життя для жінок становить 115,7 років, а для чоловіків – 114,1. У ході дослідження вчені проаналізували дані про тривалість життя 75 тисяч жителів Нідерландів, які померли в період між 1986 і 2015 роком у віці 94 років.

Як відзначають дослідники, максимальна тривалість життя не змінювалася впродовж останніх 30 років, разом з тим, кількість людей, які прожили мінімум 95 років, потроїлася.

Крім того, вчені наголошують, що в деяких випадках люди можуть жити і понад 120 років.

Француженка Жанна Кальман, яка прожила 122 роки, є найстарішим достовірно відомим довгожителем в історії. На сьогоднішній день найстаршою людиною серед нині живих є Вайолет Браун з Ямайки, якій 117 років.

Вчені заявили, що регулярна фізична активність, відмова від куріння, помірне вживання алкогольних напоїв і збалансована дієта є ключем до досягнення глибокої старості.

Крім того, інша група вчених з Нідерландів прийшла до висновку, що апатія і відсутність мотивації призводять до значного скорочення людського життя.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus