USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені виявили новий вид змій, які вбивають з закритим ротом
Вчені відкрили на Африканському континенті новий вид хижих змій.

Їх виявили на території Африки. Зокрема, в Гвінеї виявили різновид, названий Atractaspis branchi.

Ці змії здатні атакувати противника, не відкриваючи рота, повідомляє POLITEKA.



Цікаве відкриття було зроблено на території Гвінеї. В цій африканській країні вчені виявили новий, раніше невідомий вид змій. Вони мають одну відмінну рису-здатність атакувати противника, не відкриваючи рота. Різновид вже отримала свою назву – Atractaspis branchi.

Змії, знайдені в Африці, замість традиційних укусів просто бризкають отрутою в супротивника. Це робить їх дуже небезпечними, в тому числі, і для людини. Отрута викликає набряки і сильні больові відчуття, і може привести до летального результату у жертви.

При цьому змія під час атаки розбризкує отруйну речовину в різні боки. Така особливість у Atractaspis branchi пояснюється їх анатомічною будовою. Ікла змій досить довгі, причому, вони ще можуть висовуватися назовні з куточків рота.

Завдяки цьому Змія може атакувати навіть противника, що намагається підібратися ззаду.

Знайдені вченими особини мали округлу голову, і міцне, тонке тіло. Довжина Atractaspis branchi близько 30 сантиметрів.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus