USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені виявили клітини, які здатні лікувати «всі види раку»
Група вчених з університету Кардіффа виявила метод боротьби з раком легень, шкіри, крові, товстої кишки, молочної залози, кісток, яєчників, нирок, матки та інших видів онкозахворювань.

Результати дослідження опублікували в журналі Nature Immunology, інформує Thromadske.

Так, науковці знайшли імунну Т-клітину в крові людей. Вона здатна сканувати організм і шукати загрози, з якими потрібно боротися. Від відкритих раніше клітин, вона відрізняється тим, що може атакувати широкий спектр ракових захворювань, не знищуючи здорові.

Як саме відбувається цей процес, вчені ще вивчають. Метод наразі протестували лише на тваринах і клітинах, але науковці впевнені, що він має потенціал.

В майбутньому Т-клітини планують брати з крові людини і генетично модифікувати для створення рецептору, який виявляє рак. Потім ці клітини у великих кількостях повертатимуть пацієнтам для боротьби з онкозахворюваннями.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus