USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені виявили 24 планети з умовами для життя кращими, ніж на Землі
Група міжнародних дослідників виявила у Всесвіті 24 планети, на яких умови для життя можуть бути набагато кращими, ніж на планеті Земля.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі Університету штату Вашингтон.

Американські й німецькі астробіологи виявили всього 24 з 4 500 відомих екзопланет, де на їхню думку, умови для людського життя можуть бути більш благополучними, ніж на нашій планеті.

Всі ці планети розташовані на відстані у 100 світлових років від Землі. Деякі з них є старішими, більшими за розміром, теплішими або більш вологими за Землю.

Ці екзопланети обертаються повільніше навколо своїх зірок, які живуть довше за наше Сонце. За словами головного астробіолога групи Дірка Шульце-Макуха з Університету штату Вашингтон, наразі все це потребує більш детального дослідження.

«Ми повинні зосередитися на певних планетах, які мають найбільш перспективні умови для життя. Однак нам слід бути обережними, щоб не застрягти у пошуках другої Землі, тому що (у Всесвіті – ред.) можуть бути планети, більш придатні для життя, ніж наша», - зазначив він.

Як повідомлялося раніше, телескоп Hubble зробив знімок спіральної галактики NGC 1365 в сузір'ї Піч.
Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 7 Жовтня 2020 11:32
Поселіть туди людину і цій планеті буде капець! Загадять так як планету Земля . Наша планета вже не витримує такого знущання від діяльності людини . Оця діяльність веде до апокалііпсису. Може covid-19 чомусь навчить! Мізки людей затуманені збагаченням, матеріальними статками. На той світ ще ніхто нічого забрав із собою .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus