USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені вперше записали спів «правильних» китів
Вченим Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) вдалося записати перший звук співу «правильних» китів.

Запис оприлюднений на Twitter-сторінці TicToc by Bloomberg, пише Theбабель.

Південний гладкий кит, його ще називають «правильним», відноситься до групи вусатих китів. Є три види цих китів, яких можна знайти в Атлантичному і Тихому океанах. У дикій природі залишилося лише кілька сотень цих унікальних тварин. «Правильними» їх назвали тому, що в минулому вони були ідеальною мішенню для полювання через їхню нездатність швидко плавати, а також тому, що вони часто плавають поблизу узбережжя. Крім того, китобої могли легко транспортувати убитих тварин на берег, тому що труп молодого гладкого кита завжди плаває на поверхні води, а не тоне.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus