USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вчені створили штучний інтелект, який розпізнає брехню в суді
Система може розпізнавати брехню з 92-відсотковою точністю.

Вчені створили штучний інтелект, який розпізнає брехню. Розробники розраховують, що їх винахід використовуватимуть у залі суду, щоб розпізнати чи бреше людина за трибуною. Над винаходом працювали вчені з Університету Меріленду та Дартмутського коледжу, повідомляє Daily Mail, передає Уніан.

Вчені назвали свій винахід DARE (Deception Analysis and Reasoning Engine). Щоб навчити систему розпізнавати брехню, через неї було пропущено 15 відеороликів, на яких люди відповідали у суді. DARE може розпізнавати мікроміміку та мову тіла. У фінальному тесті система показала 92-відсоткову точність розпізнавання брехні, яку вчені оцінюють як «гарну продуктивність».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus