USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Ван Гог та Мона Ліза у масках: який вигляд мали б відомі картини, якби писалися під час спалаху коронавірусу
Спалах коронавірусу COVID-19 все ще набирає обертів. Щодня стає відомо про нову кількість інфікованих.

На випуск вакцини проти недуги може піти ще півтора роки, тож люди захищаються, як можуть.

В аптеках масово скуповують маски, а «вберегти» намагаються навіть домашніх тварин.

На тлі ізоляцій міст та невеселих повідомлень люди також намагаються підбадьорити себе. Так, приміром члени екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині біля Японії, зняли танцювальне відео. А мешканці карантинного Уханя, де розпочався спалах, влаштували флешмоб на підтримку себе.

На тлі поширення коронавірусу ТСН.ua уявив, як могли виглядати найвідоміші полотна світу, якби їх писали під час спалаху нової хвороби.


Нагадаємо, що за підсумками на 17 лютого у Китаї зафіксовано 70 548 підтверджених випадків зараження коронавірусом COVID-19, від хвороби померли 1770 осіб.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus