USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Японії пожежники нагородили морську видру
14 Листопада 2020 19:31
0
В японській префектурі Міе місцеве управління пожежної охорони нагородило морську видру Мей, яка живе в акваріумі Тоба.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Управління пожежної охорони міста Тоба в п’ятницю вручило Мей нагороду за «привернення уваги людей і внесок у запобігання пожежам»», – йдеться в повідомленні.

Видру нагородили грамотою з льоду з лангустом всередині.

Як зазначається, Мей стала сенсацією інтернету після того, як відео її участі в імітаційних пожежних навчаннях було розміщено у Твіттері. На відео видра міцно тримає двома лапами пожежний шланг і поливає з нього червоний конус, який імітував полум’я. З моменту публікації ролика в минулу суботу його переглянули більш як 450 тисяч разів.

Службовець акваріума розповів, що Мей іноді тримає шланг під час робіт з прибирання, і він дав їй спробувати збити струменем конус.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus