USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Японії на людях тестують лікування стовбуровими клітинами
В Японії медикам дозволили використовувати стовбурові клітини для лікування серцевих захворювань у людей, повідомляє new-s.com.ua .

За попередніми даними, японські медики зможуть використовувати лише перепрограмовані стовбурові клітини. Такі клітини в більшості випадків отримуються з диференційованих клітин тканин. Японським лікарям, за рішенням керівництва країни, офіційно дозволено використовувати тонкі латочки з тканин. А вже в 2019 році відразу троє пацієнтів пройдуть через експериментальний курс по лікуванню стовбуровими клітинами.

Відмітимо, проведені над свинями експерименти демонструють, що пересадка зазначеного шару клітин сприяє поліпшенню роботи серця. Клітини не зростаються з органом, а функціонують за допомогою виділення специфічних хімічних речовин, тобто проходять регенерацію.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus