USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Мексиці за допомогою 3D-принтера надрукують селище
На виготовлення одного такого будинку знадобиться 24 години.

В Мексиці за допомогою 3D-принтера надрукують селище, в яке переселять бідні сім’ї у сейсмічно небезпечній зоні. Про це повідомляє ТСН.

Організація New Story разом з будівельною компанією ICON до кінця 2020 роки побудують в Мексиці селище з 50 будинків. Всі вони будуть виготовлені на 3D-принтері.

Надруковані будинки з бетонної суміші матимуть більшу сейсмостійкість, ніж звичайний бетон. Площа одного будинку буде близько 46 кв. метрів, там будуть дві спальні, ванна і вітальня кімната.

Домівками надруковані будинки стануть для бідних сімей у сейсмонебезпечній зоні мексиканській провінції Табаско. Зараз вони живуть в будинках, які побудували з підручних матеріалів. Ці житла заливає в сезон дощів, і вони легко руйнуються навіть слабким землетрусом.


Технологія виробництва будинків на 3D-принтерах вдосконалюється. В New Story вважають, що завдяки їй доступне і якісне житло можуть в найближчі роки отримати близько 1,6 млрд осіб – найбіднішого населення планети.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus