USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Ізраїлі будуть друкувати м’ясо на 3D-принтерах у промислових масштабах
Компанія Redefine Meat з Ізраїлю планує друкувати м’ясо на рослинній основі за допомогою 3D-принтерів у промислових масштабах.

Про це повідомляє офіційний сайт компанії, передає ТСН.

У компанії розробили технологію виробництва рослинного м’яса на 3D-принтерах. Нині вони залучають 29 мільйонів доларів у межах фінансування, проведеного компаніями Happiness Capital та Hanaco Ventures. Також до них приєднаються компанії CPT Capital, Losa Group, Sake Bosch і K3 Ventures, які вже підтримували Redefine Meat.
Ця інвестиція дасть змогу створити масштабну пілотну лінію виробництва рослинної «яловичини». Пізніше цього року вони планують випустити промислові 3D-принтери, що виготовляють рослинне м’ясо, для дистриб’юторів.

Співзасновник і головний виконавчий директор Ешар Бен-Шитріт заявив, що це «важливий крок» для компанії, яка має намір співпрацювати з дистриб’юторами м’яса у всьому світі, щоб доставляти продукцію споживачам.

Найближчими місяцями вони планують з’явитися на ринку Європи, починаючи з Німеччини та Швейцарії, а пізніше цього року – в Азії та Північній Америці.

Нагадуємо, що Білл Ґейтс заявив, що багаті країни повинні повністю перейти «на 100% штучну яловичину».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus