USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Іспанії збудували будинок із лісом всередині
Архітектори та інженери проектного бюро «Керстен Гірз Девід Ван Северен» розробили цікаву концепцію круглого будинку, ззовні і всередині якого росте ліс, пише strou.net.

Як стало відомо від авторів оригінального проекту, будинок «Соло Хауз» побудований для оренди, тимчасового проживання туристів. Його бронювання обійдеться в суму від шестисот п'ятдесяти євро за добу. Основна ідея житлового об'єкта - кільцева будова, завдяки чому можна ходити по будинку колами у прямому сенсі. Така родзинка була задумана з метою забезпечити гостям повноцінний короткий відпочинок на вихідних, коли вони зможуть прогулюватися всередині і зовні будинку, а також в його межах - і всюди отримувати позитивні емоції від єднання з природою.

Заміський будинок побудований в ідеальному для такого відпочинку місці - посеред густих лісів Іспанії. Мальовничий ландшафт продиктував творцям проекту ще одну особливість споруди-вона практично непомітна і зовсім не відволікає уваги від споглядання природи. Вілла зливається з лісовим масивом, оскільки майже позбавлена ​​стін і заповнена тільки перегородками і склом. Ззовні будинок дуже нагадує тарілку прибульців.

Інтер'єрна частина будинку виконана в стилі мінімалізм. Безліч елементів меблів не просто тонкі і непомітні, але навіть прозорі. Кімнати-трансформери з допомогою поворотів перегородок легко перетворюються в об'єднані і відкриті всередину і назовні тераси. Таким чином, можна навіть забезпечити сон на відкритому повітрі. Усередині кільцевої будівлі розташована ділянка лісу, який часто відвідують птиці і створюють для мешканців резиденції додатковий природний фон.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus