USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Індії застрелили тигрицю, яка вбила 13 людей
Тигрицю, яка вбила 13 осіб у штаті Махарашта (Індія), застрелили. Хижака не могли зловити два роки. Останнє вбивство тварина разом з двома двомісячними дитинчатами скоїла в серпні — тоді загинуло три людини, повідомляє BBC.

Щоб зловити шестирічну тигрицю, мисливці встановили 100 пасток, принади у вигляді прив'язаних до дерев коней і кіз, а також розпилили на території, де востаннє бачили звіра, одеколон Obsession for Men від Calvin Klein, у якому міститься феромон цибетон, що приваблює кішок.

Зоозахисники вимагали врятувати тигрицю, але Верховний суд країни не скасував рішення, оскільки тварина загрожує життю місцевих мешканців.

Вийти на слід тигриці вдалося біля села Бораті. Мисливці зі зброєю з транквілізатором та рушницями спочатку знерухомили її, потім застрелили.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus