USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Індії посадили до в’язниці віслюків
30 Листопада 2017 13:20
0
Тварини вчинили злісний злочин - з'їли саджанці, які готували до посадки на території виправного закладу.

Керівництво в'язниці Орай в районі Джалаун збиралося облагородити територію. Для цього заходу були закуплені саджанці вартістю 60 000 рупій (близько 500 гривень). Але прикрасити територію не вдалося, тому що стадо з восьми віслюків зжувало всі саджанці, повідомляє «Вокруг Света. Украина».

Чотириногих злочинців зловили і відправили під варту. «Ці віслюки знищили кілька дуже дорогих рослин, які наш старший офіцер закупив для посадки на території в'язниці. Незважаючи на попередження, власник тварин залишив їх без нагляду, тому ми їх і затримали», - заявив головний констебль.

Господар одразу ж побіг до наглядача в'язниці, благаючи відпустити «злочинців», але йому відмовили. Випустити тварин погодилися тільки після того, як у справу втрутився представник правлячої партії, який вніс за них заставу.

«Не існує такого закону, за яким ми можемо заарештувати віслюків. Вони були затримані на чотири дні, щоб дати урок їх власнику, який не звернув уваги на наші попередження. Ми відпустили тварин після того, як він дав письмову обіцянку, що відтепер не дозволить своїм «вихованцям» бродити без нагляду громадськими місцями і житловими районами», - сказав очільник в'язниці.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus