USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.70 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Індії озеро за кілька днів змінило колір. Відео
Озеро кратера в індійському штаті Махараштра протягом кількох днів змінило свій колір із зеленого на рожевий.

Про це інформує Укрінформ з посиланням на Fox News.

«Озеро кратера, розташоване в західному штаті Махараштра, протягом кількох днів змінило колір від зеленого відтінку до рожевого»,- йдеться у повідомленні.

Згідно із супутниковими знімками NASA, ще 25 травня озеро було зеленим, а вже 10 червня воно стало іншого кольору.

Це озеро утворилося від 35 тисяч до 50 тисяч років тому, коли на Землю впав великий метеорит, внаслідок чого утворився кратер, який з часом заповнився водою.

Місцевий геолог Гаджанан Кхарат зазначає, що озеро змінює свій колір не вперше. Однак зараз все сталося надто швидко, що викликає побоювання фахівця.

За словами експерта, в цьому році в озері знизився рівень води й через це збільшилася солоність. Також температура води піднялася на кілька градусів, що призвело до рясного росту водоростей.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus