USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Австралії знайшли нові види тварин. Фото
16 Листопада 2020 11:21
0
В Австралії знайшли два нових види сумчастих – гігантські летючі кускуси.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Нове дослідження вчених показало, що, крім відомого виду Petauroides volans, є ще два – Petauroides minor і Petauroides armillatus.

Дослідники розповіли, що виявлення нових видів показало, що біологічне різноманіття тварин регіону ширше, ніж вважалося раніше.
Зазначається, що, можливо, нові види кускусів потребують захисту, оскільки їхнього найближчого родича занесено до списку тварин «які, перебувають під загрозою зникнення».
Учені зазначили, що чисельність кускусів зменшувалася ще до лісових пожеж 2019-20 років, коли вогонь забрав життя мільйонів звірів. Гігантські летючі кускуси – нічні тварини, що їдять переважно листя евкаліпта. Удень же вони живуть у дуплах дерев.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus