USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Австралії презентували першу у світі екологічну багатоповерхівку. Фото
Розташована тридцятиповерхова споруда у південному Брісбені, що у Австралії.

Ця будівля має один із найбільш густо-зелених вертикальних садів у світі із 300% покриттям ділянки живою зеленню, з 20 тисячами рослин.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

План проєкт «Міський ліс» є частиною нового глобального руху вертикальних насаджень у багатоповерхових будинках.

Завдяки поверненню зелених насаджень проєкт забезпечить у п’ять разів більше дерев, ніж є зараз. Ландшафт займає динамічне положення, стаючи важливою складовою дизайну.
«Міський ліс – це, мабуть, найзеленіший варіант, який ми можемо спроєктувати за допомогою сучасних доступних для нас інструментів та правил озеленення», , – зазначили архітектори.
Дизайнери впевнені, що нам потрібно охоплювати більше живої архітектури. Одним із способів усунути кризу пандемії COVID-19 є усвідомлення того, що всі ми є живими істотами. Ми тут, щоб жити, а не кидати виклик смерті.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus