USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Австралії чоловік просто за хвіст намагався відтягти акулу в океан. Відео
На Менлі-Біч у Сіднеї чоловік схопив білу акулу за хвіст та потягнув назад в океан.

Про це повідомляє The Sun.

Чоловік на імя Карл Бучольц саме працював у будинку неподалік від пляжу, проте, відклав свої справи, щоб відтягти «чудовисько» подалі від людей.

Навколо акули, яка застрягла на березі, почав збиратися натовп відпочивальників. 33-річний чоловік швидко скинув штани, схопив акулу за хвіст і потяг назад в воду.
Після того, як він потяг акулу в океан, Бучольца накрила хвиля, тож йому довелося швидко тікати, перш ніж акула змогла б його схопити. Чоловікові здійснив кілька невдалих спроб, аби повернути хижака в воду.


«Я думаю, що він (акула виявилась самцем, -ред.) був виснажений і я не думаю, що він навіть спробував би когось вкусити», - сказав рятівник акули.

Акула, що отримала прізвисько «Пухнастик», стала справжньою знаменитістю, і була тимчасово поміщена в океанський басейн Fairy Bower, а згодом випущена на волю.

Спеціалисти басейна похвалили Бучольца за мужність, але закликали інших не робити те ж саме, якщо вони стикнуться із подібною ситуацією.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus