USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Амстердамі з’явився годинник із людиною всередині
10 Листопада 2017 17:07
0
Ідея живого циферблата належить голландському дизайнерові Маартену Баасу.

Годинник із людиною всередині – один з арт-об'єктів серії робіт Бааса «Реальний час». Вони висять в аеропорту Схіпхол в Амстердамі, інформує Вокруг Света.

Але не дайте себе обдурити: всередині гігантського ящика з прозорими стінами ніхто не сидить. Це всього лише дуже правдоподібна ілюзія. На яку, судячи з роликів у соцмережах, купилося безліч пасажирів.

Дивлячись на годинник, здається ніби кожну хвилину хтось стирає і заново малює стрілки. Насправді, це 12-годинне відео, яке відтворюється по колу. Благо годинник показує реальний час, інакше пасажири постійно запізнювалися б на свій рейс. Хоча тут і так можна задивитися.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus