USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Америці винайшли виноградну муку
Американська компанія Finger Lakes Wine Flour почала виготовляти «винне» борошно із залишків винограду, стверджуючи, що готовий продукт повністю зберігає специфічний аромат і користь плодів. Виробники збирають виноградну макуху відразу після збору соку, а потім розділяють його на шкірку і насіння - вони висушуються, подрібнюються і переробляються в борошно, інформують Аспекты.net.

Шкірка і насіння винограду містять дуже багато поживних речовин, але після переробки винограду вони найчастіше викидаються.

Фахівці створили асортимент борошна з використанням таких сортів винограду, як Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Riesling і Gerwurztraminer.

Кожна мука має свій смаковий відтінок в залежності від відповідного сорту винограду, який використовується для її приготування. Крім того, в ній міститься велика кількість клітковини, антиоксидантів, вітамінів і мінералів. Відсутність органічних відходів робить виробництво виноградної борошна екологічним.

Відзначається, що борошно з винограду слід використовувати, щоб доповнити звичайну муку, а не повністю замінити її. Так, наприклад, на склянку звичайної муки слід додати приблизно дві столові ложки виноградної.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus