USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: В Алабамі знайшли тварину з рекордно довжелезними рогами: вражаючі фото
Лонгхорн став місцевою знаменитістю.

Техаський лонгхорн з Алабами побив світовий рекорд Гіннеса завдяки своїм надзвичайно довгим рогам – понад 3 метри в ширину від одного кінця до іншого.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на книгу рекордів.

Так, виміри показали, що ширина 7-річного Пончо 3,27 м.



Сім’я, у якій Пончо зростав з шести місяців, задумалась про можливий рекорд тварини, коли помітила, що роги худоби ростуть і не згинаються, як в інших лонгхорнів.



Пончо став справжньою місцевою знаменитістю. «Усі наші сусіди, коли в них є вільна хвилина, приходять, аби побачити цього лонгхорна», розповів власник тварини. За його словами, у Пончо лагідна вдача, а полюбляє тварина яблука, моркву і зефір.



Окрім цього, один з членів сім’ї розповів, що одного разу впав у ставок через Пончо. Так, тварина дістала язиком з кишені чоловіка пляшку та почала гратися нею. Той потягнувся, аби почухати худобу, але тварина раптом злякалася, повернула голову і зачепила рогами господаря. Чоловік від удару полетів просто у ставок.



Втім родина розповідає, що щаслива разом із Пончо, який приносить радість усім навколо та стає приводом для появи у будинку гостей.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus