USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Уважні слухачі: хлопчик, який читає казки совенятам розчулив мережу
Батько дев’ятирічного Олівера-Елліса Бердсола керує Центром з порятунку сов та інших диких птахів в англійському місті Сполдінг.

Хлопчик разом з молодшим братом з раннього дитинства ходять з татом на роботу, щоб допомогти з годуванням і доглядом за мешканцями розплідника, інформує Ukr.Media.

Тепер, коли з-за епідемії коронавірусу, школа закрилася, в Олівера з’явилося більше вільного часу, і він може кожного дня приходити в центр. Хоча його діяльність зараз призупинена, у тата хлопчика – Марка – як і раніше багато роботи, адже птиці (а їх в центрі більше ста) потребують щоденної турботи.

У Олівера в розпліднику є улюбленці – чотирьохтижневі совенята сибірської орлиної сови. Хлопчик весь вільний час проводить з кумедними пташенятами, допомагаючи батькові їх годувати – це потрібно робити кожні чотири години.

Нещодавно він взяв з собою в розплідник книгу Мартіна Уодделла «Совенята чекають маму» і запитав тата, чи можна почитати її совам.

Пташенята виявилися вдячними слухачами. Вони оточили хлопчика і ніби ловили кожне його слово, іноді вставляючи свої, совині коментарі. Виглядало це все так кумедно, що тато записав цей момент на відео і поділився ним на сторінці центру в соціальних мережах.

За словами Марка, йому приємно бачити, з якою добротою його син ставиться до тварин і птахів. Зокрема, сови дуже люблять спілкування. Вони - цікаві створіння, і раді візитам хлопчика. Читання - нове заняття для них, але, схоже, воно припало їм до душі, тому Олівер планує повторити його знову.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus