USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Унікальні особливості, які природа подарувала одиницям
Майже у кожної людини є особливість, що відрізняє її від інших. Але є люди, які перевершили інших, адже особливості у них справді унікальні, повідомляє Рамблер.

1. У 1995 році американець на ім'я Джон потрапив у жахливу ДТП, але примудрився не одержати жодного перелому. Лікарі були вражені цим феноменом і обстежили чоловіка. З'ясувалося, що у нього є мутація гену, через яку щільність кісток сильно підвищується: кістки щасливчика були в 8 разів міцніші за кістки звичайної людини.

2. У людини може бути негативний або позитивний резус-фактор. Однак дуже рідко зустрічається таке явище як «нульовий резус-фактор». Кров з нульовим резус-фактором унікальна, її можна переливати абсолютно всім. Зараз в світі живе не більше сотні людей, у яких така кров.

3. Ми бачимо світ тривимірним, але деякі можуть побачити четвертий вимір. Такі люди можуть розрізняти різні відтінки кольорів там, де звичайні бачать тільки сірий колір. Лише 3 відсотки населення отримали цей дар від природи.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus