USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Українка показала свою «похмуру» кішку, яка стала зіркою в США. Фото
Схоже, у прославленої на весь світ Grumpy Cat з’явилась серйозна конкурентка.

Це кішка на прізвисько Киця (Kitzia).

Разом зі своєю господинею Вікторією (Viktoriia Otdielnova) вона живе в американському місті Орландо, штат Флорида.

Вікторія переїхала в США з Житомира у 2014 році. Вона – професійний фотограф, працює в сфері логістики, повідомляє Сьогодні.

Аккаунт в Instagram для своєї кішки дівчина завела трохи більше двох років тому – в квітні 2018-го.

На сторінку кумедного пухнастика вже підписалися 44 тисячі користувачів мережі.

«Мій чоловік на тривалий час полетів на батьківщину, щоб я не нудьгувала, він подарував мені цю кішечку. Виглядала вона цілком звичайною, але з віком почала робити смішні і похмурі мордочки. Зовсім як людина! У Киці немає ніяких відхилень або захворювань, вона цілком здорова», – розповідає сайту «Сьогодні.Lifestyle» Вікторія.

Дівчина зазначає, що кішка «знає і любить тільки своїх господарів» й робить похмуру мордочку, якщо чужа людина хоче її погладити. «Киця також не любить, коли в будинку закриті двері. Інакше мені доводиться вставати о третій годині ночі та відкривати їх, тому що вона дряпається. А коли відкриваєш, – просто йде», – сміється господиня.

Киця дуже любить ряжанку. «Рідко, але можу дозволити їй», – зізнається Вікторія і додає, що в Америці є зоомагазини, де продається якісний органічний корм для тварин.

Кішкою з незвичною зовнішністю цікавляться рекламодавці. «Часто пропонують взяти участь в рекламі в обмін на сам продукт. Але зверталися навіть люди зі сфери банківських послуг та іншого, до чого ми не маємо ніякого відношення. Якщо чесно, не хочу погоджуватися на що попало. Краще зосередитися на дійсно цікавих проектах», – резюмувала Вікторія.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus