USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: 2000 км: у Європі збудують найбільшу велотрасу, яка з’єднає 8 країн
У велотуристів найближчим часом з’явиться можливість проїхатися грандіозним маршрутом, що з’єднає 8 країн на Західних Балканах. Його протяжність складе 2000 кілометрів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Lonely Planet.

Траса Trans Dinarica вже проходить через Словенію, Хорватію, Боснію і Герцеговину, в планах – продовжити її територією Чорногорії, Албанії, Косово, Сербії та Македонії.

Маршрут пропонує доволі мальовничі пейзажі Динарського нагір’я, до того ж він пролягає подалі від второваних доріжок і не обіцяє бути простим. Кожен день веломандрівники набиратимуть 1500 метрів висоти, долаючи 50-60 кілометрів. Подорож кожною з країн в маршруті займе 7-10 днів.

Дорогою шукачі пригод побачать різні об’єкти, що знаходяться під охороною ЮНЕСКО, автентичні села та приголомшливі національні парки. А також зможуть насолодитися краєвидами блакитного Адріатичного моря, каньйонів і швидких річок.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus