USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Японії вперше піднялося в небо летюче авто з людиною. Відео
Японське летюче авто вперше піднялося у повітря з людиною на борту.

Провів цей політ тамтешній стартап SkyDrive, повідомляє «24 канал».

Запустили його на випробувальному полігоні, площею 10 тисяч квадратних метрів.

Допоки подібний транспорт може піднятись у повітря лише на 5 – 10 хвилин. Тож придбати його не можна, адже це пробний варіант. А вже до 2023 року компанія планує випустити комерційний продукт.

SkyDrive SD-03 – це найменший в світі електромобіль із вертикальним зльотом і посадкою, в якому може поміститися одна людина. Ідея полягає в тому, щоб відкрити кожному новий спосіб пересування – подорожі на автомобілі по повітрю, а не по землі, з таким же простим управлінням, як на машині.

У SD-03 є вісім роторів, які допомагають йому літати. Також літаючий автомобіль оснащений режимом безвідмовної роботи, який утримує його в повітрі навіть у разі відмови декількох двигунів.

До слова, у 2019 році в Токіо відбулися перші випробування безпілотної летючої машини. Утім, тоді політ тривав одну хвилину.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus