USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Японії представили робота-священика для похорону
Японська компанія Nisseieco Co., Ltd представила свою нову розробку - робота-священика, якого запрограмували для проведення похорону у буддистів, пише ТСН.

Милий робот під назвою "Pepper" ("Перчик") вийшов у люди під час найбільшої японської виставки для похорон та цвинтарів. Його одягли у буддистський халат та навчили читати священні писання.

Виконавчий радник компанії Мічіо Інамура стверджує, що "Перчик" зможе виконувати релігійні обов'язки, якими все більше нехтують у суспільстві. За словами чоловіка, служба робота коштуватиме дешевше за роботу традиційного священика – 457 доларів проти понад 2 тисяч.


"Перчик" привертав до себе багато уваги, однак більшість відвідувачів сумніваються, що він зможе замінити людину.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus