USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У вугіллі виявили артефакт, якому 300 мільйонів років
Вже не вперше фахівці знаходять у різних частинах Землі артефакти, що суперечать сучасним науковим уявленням про Всесвітню історію.

Цього разу вони виявили в грудках вугілля дверні ручки, яким близько 300 мільйонів років, пише lenta.ua.

Багато «незручних» артефактів вже знищені або втрачені, оскільки вчені не можуть пояснити їх походження. У пластах вугілля і раніше знаходилися загадкові речі, зокрема вази з цинку, залізні горщики і відбитки стародавніх колісниць. Примітно, що багато з них відносяться до часу, коли на планеті ще не було людей.

Також у великих грудках вугілля експерти виявляли цілий котел. За допомогою проведених досліджень вдалося з’ясувати, що даному артефакту вже більше 300 мільйонів років. До того ж часу відносяться і мідні дверні ручки. Відеоролик про них був опублікований на інтернет-платформі YouTube.


Історики вважають що, подібні загадкові знахідки можуть свідчити про існування розвинутої цивілізації на планеті до людства. Вони не виключають варіант зміни історії Землі в майбутньому.
Коментарів: 1
Фокс Малдер Показати IP 22 Квітня 2020 01:37
Більшість таких "загадкових артефактів" на перевірку виявляються природнього походження або шахрайством, на якому аферисти добряче заробляють. Як приклад- на розкопках давньогрецьких міст були знайдені "загадкові" пласкі камінці і мушлі. Їх призначення було незрозумілим, тому загадковим, їх продавали за великі гроші... До тих пір, як вчені встановили, що греки використовували ті камінці, як ми зараз використовуємо туалетний папір...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus