USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Великій Британії побудували перший в світі парк для їжаків. Відео
В Озерному краї на північному заході Англії відкрили перший в світі парк їжаків White Cross Bay Parkdean Resorts.

Про це повідомляє офіційний сайт парку, передає ТСН.

Справа в тому, що їжаки Сполученого Королівства були додані в список видів, що зникають і, за оцінками, їх популяція скоротилася на 98%.

У холодну пору року тварини впадають в сплячку, сховавшись в кущах і лісах. Так вони піддаються ризику з боку диких тварин і людей. Щоб створити безпечне середовище для них в мирній сплячці, британці оголосили про створення першого в світі парку відпочинку для їжаків.
В парку для їжаків є мініатюрний комплекс для відпочинку, де тварини можуть безпечно і спокійно жити. Творці парку також хочуть зрозуміти, як допомогти їжакам в майбутньому, і планують побудувати своєрідні готелі для зимової сплячки, створити безпечні ставки з пандусами, а також боротися з пестицидами і перевіряти якість трави.
«Їжаки, що знаходяться під загрозою зникнення, – це величезний удар для дикої природи Британії та її любителів. Ми хотіли зробити щось велике і сміливе, щоб привернути увагу нації і спонукати кожного взяти участь в їх захисті від вимирання. А що може бути більш привабливим, ніж мініатюрний парк відпочинку, спроектований і побудований спеціально для їжаків?! » – прокоментувала ініціатор проекту Кетрін Лінн.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus