USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Великій Британії на берег річки викинуло схожу на рибу і крокодила істоту. Фото
Загадкове створіння знайшов школяр.

У Вельсі на берег річки викинуло дивну істоту. Вона схожа на крокодила і рибу одночасно.

Про це пише ТСН.

Жінка на ім’я Клер розповіла, що загадкову істоту знайшов її син дорогою до школи. Він одразу зателефонував матері і розповів про свою знахідку.

Жінка зазначила, що тварина була справжньою: її тіло почало розкладатися.

Інший мешканець зробив фотографію винесеної на берег істоти. Користувачі намагалися визначити, що за створіння зображене на знімку. Одні припускали, що це щука, інші ж – що це міссісіпський панцирник, родом з Північної і Центральної Америки.

У Королівському товаристві захисту тварин від жорстокого поводження казали, що таке явище є приводом для занепокоєння.

«Багато років утримання міссісіпських панцирників в неволі було заборонене. Вони можуть виростати дуже великими, і їхні потреби в неволі залишаються такими ж, як і в дикій природі. На жаль, господарі часто викидають екзотичних тварин, коли не можуть забезпечувати їхні потреби», – сказали експерти.

Нагадаємо, що в американському місті Порт-Ізабел жінка зловила незвичайну істоту, яка виявилася отруйним хробаком.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus