USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Варшаві створили мурал, який очищує повітря. Фото
Спеціальна фарба робить зображення не лише красивими, а й корисними.

Ідея належить американській взуттєвій компанії Converse – вона співпрацює з 13 художниками із усього світу. А все задля того, аби створювати унікальні мурали, які очищують повітря.

Про це повідомляє Радіо Люкс.

«Технологія використовує енергію сонця для розкладання шкідливих забруднювачів повітря і перетворення їх в нешкідливі речовини. Отож будь-яка поверхня, покрита фарбою, стає очищувачем повітря, допомагає захистити людей від шкідливих газів», – коментують у компанії.

Наразі такі мурали є всього у двох містах на планеті – Варшаві та Бангкоку. До слова, площа кожного дорівнює кількості дерев, які б так само очищували повітря. До прикладу, «картина» у столиці Таїланду – 150 дерев. А у «серці» Польщі – 780.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus