USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Туреччині з'явилася кішка – охоронець, яка не пускає в магазин чоловіків і собак: відео
У Туреччині зіркою місцевих соцмереж стала звичайна кішка. Вона живе біля супермаркету і спокійно пускає туди жінок, але не дає проходу чоловікам і собакам.

Виявилося, вся справа не в поганому характері - а навіть навпаки.

Кішка породи аравійська мау вже давно живе поруч із супермаркетом на одній з околиць Стамбула, пише Ukr.Media.

А зовсім нещодавно вона стала героєм соцмереж завдяки відеозапису - на ній кішка абсолютно по-різному реагує на людей і тварин, які проходять повз магазин.



Чоловікам і собакам небезпечно навіть просто знаходитися поряд із кішкою, в той час як жінки мають повний доступ до супермаркету.




Спочатку люди припускали, що перед ними звичайна кішка з поганим характером, але насправді все виявилося інакше.

Один з місцевих, Алі Айдин розповів, що у кішки зовсім недавно з'явилися кошенята, і в магазин вона приходить за їжею для них. А нападала вона через зміни рівня гормонів і захисного інстинкту.

Працівники супермаркету прихистили кішку, назвали її Біджір (Bıcır - легкий стукіт), відвели до ветеринарів, а трохи пізніше навіть побудували їй маленький будиночок. Тепер у магазина є своя котяча вахта.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus