USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У Таїланді папуга проковтнув 21 діамант з намиста господарки. Фото
У Бангкоку, Таїланд, папуга вкрав і проковтнув 21 діамант з намиста господарки.

Про це повідомляє видання Metro.

У вівторок, 22 червня, восьмимісячний папуга виду сонячна аратінга на прізвисько Фрості заліз в хазяйську шкатулку з коштовностями і з’їв діаманти з намиста.

Незабаром папуга ослаб і став відмовлятися від їжі. Господарка відвезла Фрості у ветеринарну клініку, де йому зробили рентген.
У шлунку птиці ветеринари виявили діаманти. Під загальним наркозом йому розкрили шлунок і витягли їх звідти. Кожен з діамантів був вагою близько 0,2 карата.
«Цих птахів приваблюють блискучі речі. Ми часто стикаємося з подібними ситуаціями, але цей випадок особливий, тому що папуга з’їв дуже багато діамантів», – розповів ветеринар.
Фрості проведе в лікарні щонайменше тиждень, поки не заживуть шви.
Коментарів: 2
Йо* Показати IP 27 Червня 2021 11:32
І брюліки найшли, і курочку гріль попробували.
Вітя Показати IP 27 Червня 2021 19:55
Домушніки крадіть папуг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus