USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У супермаркеті продають згущене молоко, термін придатності якого скінчився понад рік
Супермаркет "Рідний край", що на мікрорайоні Шахтарському у Нововолинську, продає згущене молоко, термін придатності якого закінчився ще рік тому. Про це повідомляє Віталій Ковальчук у соцмережі:

"Супермаркет "Рідний Край" продає майже отруту і не заперечує! Чотири дні тому мав намір купити в супермаркеті Рідний Край згущене молоко, як же я здивувався коли на поличках майже все молоко ПРОСТРОЧЕНЕ, о якби просто прострочене, та й ще більше року.

Я, звісно, не промовчав - викликав адміністратора і вказав на такий факт, сказала: "Все приберемо", вибачилась.

На наступний день половину прибрали, а інше поховали подалі. Викликав адміністратора - нічого не змінилось. На наступний день те саме. Адміністратор - нічого.

Сьогодні намірився серйозно підійти до питання, бо нічого не змінилось, викликав адміністратора. А вона до мене ще й з претензіями: "чого ви доколупались до нашої згущонки", "щось не подобається не беріть, беріть де інде", я кажу "вона ж прострочена", у відповідь "ну той, що", "тож інші можуть купити", "а вони, що читати не вміють"... Я похолов: думаю, як з такою людиною розмовляти? Пішов купив згущене молоко, все при них, і вони бачили, що прострочка, і все рівно продали. Сказав, що звернусь у службу захисту споживачів, а їм як з гуся вода, попросив книгу скарг - принесли листок А4 скріплений степлером. Про що мова!

А ви подумайте, якщо якась мама купить таке згущене молоко дитині, виготовлено 24/02/2015 термін придатності при температурі від 0 до 20, 3 місяці, а самі знаєте, яка зараз температура на поличка в "Рідному Краєві" і того прострочка рік 4 місяці! Тільки вдумайтесь!", - пише користувач.

За матеріалами Нововолинського інформаційного порталу.
Коментарів: 7
123 Показати IP 2 Липня 2016 14:59
згодувати те молочко власинку і адміністратору - хай самі ним тішиться - просто гади
Дєд Логопєд Показати IP 2 Липня 2016 15:04
Строк придатності - 24 місяці. Тут суперечність на самій обгортці - то чому виливаєте весь бруд на продавця? Напишіть в Асоціацію захисту прав споживачів, власне виробнику....
дідо до Дєд Логопєд Показати IP 2 Липня 2016 16:10
24 місяці строк зберігання. Молоки цілком свіже. Три місяці ,коли відкрите. У автора проблеми з читанням.
дідо Показати IP 2 Липня 2016 15:16
Згущене молоко може зберігатись РОКАМИ, яко нема доступу повітря. Совкові стандарти ніхто не відміним. Ніхто нікого не заставляє купляти. Маєш очі та голову - тобі вирішувати. ...Навіть на вино,яке з роками набирає цінності, совки ставлять термін 1 рік..... НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ -НЕ КУПЛЯЙ.
баба Показати IP 2 Липня 2016 18:44
строк придатності цього молочка 24 місяці при температурі зберігання від 0С до +10С, а при температурі до +20С - три місяці... торгаші блін....
Наталія Показати IP 2 Липня 2016 22:39
Це дуже дешевий продукт, маю на увазі даного виробника, краще таке молоко не брати. Щоб не писали тут "знавці", та все ж у цивілізованому світі люди обирають продукти, враховуючи інформацію про термін зберігання/споживання. Якщо написали, що 3 місяці, значить, саме цьому і маємо вірити. Досить жити за стандартами продавчині, якій головне, що "хтось купить і таке"....
User Показати IP 4 Липня 2016 16:49
На етикетці є телефон до виробника. Що заважає автору подзвонити і з'ясувати всі деталі напряму, а не зчиняти гвалт на пустому місці? Швидше за все, термін придатності дійсно 2 роки, а 3 місяці при відкритій банці. Бо 3 місяці для консерви - це реально мало. Вона після заводу на складі може стільки пролежати, і що тоді? Потрапить в магазини вже простроченою? Маячня якась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus