USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У США виявили загадкове морське чудовисько з «янгольськими крилами». Фото
У Північній Кароліні (штат на південному сході США) таємничий «морський звір з янгольськими крилами» здивував місцевих жителів, коли його тіло знайшли на узбережжі.

Як повідомляє ТСН, істоту виявив 42-річний Кенні Гарріс.

«Я вийшов на ранкову прогулянку один і побачив щось у піску. Підійшовши ближче, стало зрозуміло, що це мертва риба, яка мала вигляд наче страшна істота. Я думав, вона має крила...», – зазначив очевидець.

Місцеві жителі були також здивовані. Одні говорили, що це була міфічна чупакабра, інші – гібрид кажана і риби, а кілька людей відзначили схожість з драконом. Виявилося, чоловік знайшов ангельську акулу. Це вид, який перебуває під загрозою зникнення.
Колись акули-янголи були звичайним явищем в Північній Атлантиці, Середземному і Чорному морях. Але в 1980-х роках почав розвиватися рибний ринок і популяція різко скоротилося.

Конкретним типом акули, з якою зустрічався Кенні, може бути Squatina dumeril, також відома як «піщаний диявол».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus