USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92
Світ вражає: У США героїчний папуга криками «вогонь» врятував сім’ю від пожежі
Самому птаху не вдалося пережити пожежу.

Коли будинок у містечку Лебанон штату Теннесі зранку охопив вогонь, сім’я в ньому міцно спала.

Втім улюбленець родини папуга Луї своїми криками всіх врятував. Про це розповідає ТСН.

«Луї – справжній герой», – сказала Барбара Кляйн, яка пережила пожежу. «Якби не він, я, мабуть, спала би під час пожежі. Він почав кричати «вогонь». Він ніколи не говорив цього слова на моїй пам’яті. Коли я прокинулась, пожежа ширилися підлогою вітальні», – розповіла жінка.

На жаль, сам Луї, а також пес сім’ї не пережили пожежу. Чоловік Барбари та їхня 6-річна онучка врятувалася, хоча чоловік Барбари Ларрі був госпіталізований.

«Він побіг до кухні і намагався гасити вогонь водою», – розповіла Барбара. «Після того як ми пішли, він побіг назад до будинку, щоб спробувати врятувати наших домашніх улюбленців та гітару свого діда. Він постійно казав, що не може дихати, а я кричала йому, щоб він вибігав з дому. Я сказав йому вийти, і він виповз. Я витягла його з вогню», – розповіла Барбара.

За її словами, Ларрі обпік руки, обличчя і ніс, і йому довелося очистити легені. Також чоловіка вводили у штучну кому. Барбара каже, що Ларрі дивом вдалося вижити. На щастя, його вже виписали з лікарні.

Тепер сім’ї потрібно буде знайти новий будинок, але вони кажуть, що громада їм допомагає. Їм приносять одяг, а також оплатили квартиру на три місяці. «Чоловік, який надав нам квартиру, також подарував нам дитинча папуги. Ми його називаємо Луї молодший», – розповіла жінка.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus