USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У США фірма імплантує мікрочіпи своїм працівникам
Фірма «Three Square Market», яка торгує машинами для продажу закусок і напоїв, першою в США має намір імплантувати мікрочіпи своїм працівникам. Вона переконує, що маленькі пристрої, вживлені під шкіру долоні, спростять людям, котрі їх носять, повсякденне життя.

«Мікрочіп RFID (система радіоідентифікації) має розмір рисового зернятка і коштує приблизно 300 доларів. Пристрій дозволить відкривати двері без дотику, входити у комп’ютер і навіть купувати їжу», пише Monitor info з посиланням на «BBC».

«Three Square Market» (32M) зі штату Вісконсин – це перша американська фірма, яка запропонувала своїм працівникам безкоштовну імплантацію мікропередавача. Поки що скористатися пропозицією забажали 50 працівників із 85.

Керівник 32M Патрік МакМаллан» стверджує, що імплантований під шкіру між великим і вказівним пальцями мікрочіп помилково вважається ідеєю антиутопічного майбутнього, а в реальності може значно полегшити життя, наприклад, як черговий метод оплати або спосіб перевірки особи замість кредитної картки чи смартфона.

Інший представник 32M Тоні Данна запевнив, що датчик не обладнаний функцією місцезнаходження GPS. «Це такий самий чіп, як і в кредитній карті», – сказав він. Він додав, що вживлення передавача і його усунення є легким і швидким та пояснив: «Він триває дві секунди. Вживлення чіпа під шкіру – як укол шприца під час ін’єкції, а його видалення – мов усунення занози».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus