USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Сонячній системі активізувалися вулкани: якою буде доля Землі?
Багато людей стежать за станом вулканів на Землі. Але вулкани існують не тільки на нашій планеті: вчені зафіксували виверження вулканів на багатьох планетах і супутниках планет по всій нашій Сонячній системі,

Складається враження, що пішов ланцюжок вивержень, які можуть дійти і до нашої планети, пише Politeka.

Співробітники NASA розповіли про неймовірну активність вулканів на супутнику Юпітера під назвою Іо. Зараз там налічується більше чотирьохсот активних вулканів і утворився новий, потужний вулкан, по всій видимості через сили гравітації Юпітера, який тисне на свій супутник.

Але вчених вразила не тільки активність вулкана на супутнику Іо. Вони відзначають, що на Венері і супутниках Сатурна також активізувалися вулкани і почалися виверження. Крім того, атмосфера Венери і зовсім початку змінювати і це фіксують уже понад 10 років.


Уфологи вважають, що виною всього величезний космічний об’єкт, який випадково або навмисно увійшов в нашу Сонячну систему і під дією величезної гравітаційної сили вулкани почали «прокидатися».

Деякі люди звинувачують у всьому таємничу планету Нібіру, ​​яка за деякими даними рухається до Землі.

Вчені ж намагаються пояснити все активністю Сонця, але цікавим є той факт, що його активність не змінюється вже більше 60 років і це пояснення можна назвати дуже посереднім.

Якщо вулкани на Землі в силу невідомих обставин почнуть активізуватися, це може поставити під питання подальше існування нашої цивілізації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus