USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Шотландії знайшли найбільшого лісового кота. Відео
У шотландському лісі зняли на відео одного з найбільших в світі лісових котів. Про це повідомляє ВВС.

Тварину виявили в лісі Клешиндарроч в шотландському регіоні Абердиншир.

Згідно з оцінками організації Wildcat Haven, яка й встановила відеокамеру в лісі, довжина тіла кота становить 1 метр 20 сантиметрів від носа до кінчика хвоста.

"Я не міг повірити своїм очам, коли вперше побачив цього кота, це величезний, прекрасний звір", - сказав працівник організації Кев Белл.

За його підрахунками, в лісі Клешиндарроч живе популяція з 10-15 лісових котів.

За словами іншого працівника Wildcat Haven Стіва Слея, дикі коти є життєво важливою частиною дикої природи та екології Шотландії. Вони повинні бути захищені, так як є одними з найрідкісніших тварин у світі.

Муніципальна поліція Мадрида встановила спеціальну систему для музичної терапії, яку будуть проходити поліцейські службові собаки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus