USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Шотландії берегова охорона врятувала рибалку від стада тюленів
Агентство з морської та берегової охорони Великої Британії врятувало рибалку, якого загнали на кручу агресивні тев'яки (різновид тюленів) , повідомляє theБабель з посиланням на AP.

Рибалка йшов пляжем у південно-східній Шотландії, коли натрапив на групу з 50 тварин з дитинчатами. Вони почали поводитись схвильовано та агресивно. Чоловік видерся на вершину скелі й зателефонував рятувальникам.

Їм вдалося спустити рибалку з вершини та на шлюпці відвезти в безпечне місце.

Рибалка не постраждав.

«Агресивні тюлені — явище незвичайне, і в цьому випадку вони, можливо, захищали своє природне середовище проживання та молодняк», — зазначив офіцер берегової охорони Джонатан Мастард.

Самець тев'яка може важити до 300 кілограмів і сягати до 3 метрів у довжину , самка — 150 кілограмів і 2 метрів відповідно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus