USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Північній Кароліні працівники парку знайшли в озері золоту рибку вагою 4 кг
У США у штаті Північна Кароліна працівники парку виловили в озері Оук-Гроув золоту рибку, яка важить 4 кг і має довжину 38 сантиметрів.

Про це повідомляє theБабель.

National Geographic стверджує, що середня вага золотої рибки – від 100 до 300 грам, хоча в дикій природі вони можуть бути більшими за 2 кг. Середня довжина від 11 до 30 см.

Директор парку Greenways Тай Хук заявив, що й гадки не має, як довго риба була в цьому озері. Востаннє вони вивчали озеро 10 років тому, але тоді не було й натяку на золоту рибку.

Щоб перевірити стан екосистеми, працівники рекреаційних служб використовують метод «електролову» – мʼяко вдаряють рибу током (не завдаючи їй шкоди) і так змушують її спливти на поверхню води. Це дозволяє геодезистам перевірити наявність будь-яких ознак «нездорової» води.

«Раптово ця гігантська риба вискочила, і ми швидко сфотографували її», – розповів Хук.
За його словами, озеро переважно використовують для риболовлі, хоча рибалкам рекомендують викинути рибу після того, як спіймали її. Власне, з золотою рибкою це й зробили працівники парку.

У Книзі рекордів Гіннеса говориться, що розмір найдовшої з відомих золотих рибок – 47,5 см від носа до плавця і належить вона чоловіку з Нідерландів. Однак вага цієї риби невідома.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus