USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Південній Кореї одночасно одружилися одразу 4 тисячі пар
У Південній Кореї одночасно одружилися або підтвердили шлюбні клятви одразу 4 тисяч пар.

Усі молодята є послідовниками "Церкви об'єднання", заснованої в 1954 році Мун Сон Мьоном. Церемонію укладання шлюбу проводила його вдова Хан Хак Ча, передає ТСН з посиланням на Euronews.

При житті Мун Сон Мьон оголосив себе та свою дружину "істинними батьками" нового людства. Метою свого руху він вважав "об'єднання всіх релігій" і "народження нової раси людей" шляхом укладення міжрасових шлюбів. Церемонії масових весіль саме це і покликані зробити.
Зазвичай подружжя підбирають їхні духовні гуру, і не всі молодята бувають знайомі один з одним до весілля. Нерідкі випадки, коли одружена пара не може спілкуватися один з одним через мовний бар'єр.

Загалом у світі налічується близько 7 мільйонів послідовників "Церкви об'єднання", яких називають "мунітами".

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus