USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У Нью-Йорку відкрили острів на колонах
У Нью-Йорку над рікою Гудзон офіційно відкрився острів-парк Літл-Айленд. Він перебуває на 132 бетонних колонах, вкопаних в річкове дно.

Спроєктував парк відомий британський дизайнер Томас Хізервік, пише ТСН з посиланням на Dezeen.

Площа парку становить близько 10 тисяч квадратних метрів. Тут є три сцени для театральних вистав. Від червня до вересня 2021 року в Літл-Айленді вже заплановано 500 заходів.

Проєкт вартістю 260 мільйонів доларів профінансували бізнесмен Баррі Діллер і його дружина Діана фон Фюрстенберг.

Будівництво парку почалося в 2016 році, але через рік застопорилося: окружний суд США анулював дозвіл після того, як некомерційна організація «Міський клуб Нью-Йорка» виступила проти будівництва. У 2019 проєкт вдалося запустити. Бізнесмен вже подав заявку на отримання ліцензії на продаж спиртних напоїв.

На додаткові заходи безпеки в Літл-Айленді витратили 6 мільйонів доларів. Кошти були направлені на систему огорож і охорону, яка чергуватиме цілодобово.
Нагадаємо, у Китаї закінчують будівництво копії Титаніка. Репліка має ідентичний зовнішній вигляд з оригінальним судном та оснащення корабля всередині.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus