USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Нідерландах вперше зареєстрували летючий автомобіль. Відео
Летючий автомобіль Liberty, розроблений голландською компанією PAL-V, отримав дозвіл їздити по дорогах загального користування від Управління транспортних засобів Нідерландів.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на PsychNewsDaily.

За даними компанії, тридцять жителів Голландії вже замовили і оплатили модель.

Автомобіль оснащений двома бензиновими двигунами і паливним баком на 100 літрів. Він може проїхати близько 1300 км або пролетіти 500 км без заправляння.
В повітрі авто може знаходитись протягом чотирьох з половиною годин. Максимальна швидкість - 180 км/год (як в повітрі, так і на дорозі).
Для зльоту потрібна смуга довжиною від 180 до 330 м, а для посадки - ділянка завдовжки 30 м. Перехід з дорожнього режиму в повітряний (або навпаки) займає від 5 до 10 хвилин. Протягом найближчих місяців він буде проходити випробування на витривалість на європейських дорогах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus