USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Московському звіринці помер 84-річний «крокодил Гітлера»
У зоопарку в Москві помер 84-річний алігатор американський Сатурн, більш відомий як «крокодил Гітлера».

Зазвичай тварини його виду живуть 30-50 років, повідомили у звіринці, передає ТСН.

Сатурн народився в США приблизно 1936 року. Майже одразу ж його доправили до зоопарку в Берліні. Звідти він утік під час бомбардування 23 листопада 1943 року. Три роки від десь вештався, а 1946-го його знайшли британські солдати й передали до Москви.

«Майже одразу народився міф про те, що він нібито був у колекції Гітлера, а не в Берлінському зоопарку. Однак навіть якщо чисто теоретично він і належав комусь – тварини не причетні до війни і політики, абсурдно звинувачувати їх у людських гріхах», – зазначили в Московському зоопарку.

У столиці РФ Сатурн прожив 74 роки.

«Ми намагалися доглядати за поважним алігатором максимально дбайливо і попереджувально. Він був перебірливий в їжі і відмінно запам’ятовував довірених кіперів, любив масаж щіткою, а якщо йому щось не подобалося – міг розгризти сталеві хваталки для подачі корму і бетонні декорації», – розповіли в зоопарку й додали, що «пам’ять Сатурна буде увічнена в Дарвінівському музеї».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus