USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Мексиці виявили новий вид китів
Зоологи природоохоронної організації Sea Shepherd заявили про виявлення в островах Сан-Бенито у водах Мексики нового виду китів.

Про це повідомляє CNN, пише Journalist.

Дослідники записали раніше невідомих вид кітів із сімейства клюворилих на камери та мікрофони. Як виявилося, кожен із них видає унікальний звуковий сигнал.

Дослідники Густаво Карденас Інохоса, Джей Барлоу та Елізабет Хендерсон завжди були впевнені в тому, що ці тварини є новим видом китів. Але для підтвердження цієї теорії вчені проведуть тест ДНК.

За словами експертів, кожен вид китів виконує унікальний акустичний сигнал під водою, і цей звук ніколи раніше не реєструвався, плюс першопочатковий аналіз фізичних характеристик китів передбачає, що це новий вид.

«Ми побачили щось нове. Те, чого не очікували в цій області, щось, що не відповідає ні візуально, ні акустично всьому, що відомо про їх існування. Це просто викликає мурашки по моїй спині, коли я думаю, що ми могли б зробити те, що більшість людей назвали б воістину неможливим - знайти великого ссавця, який існує на цій землі і абсолютно невідомий науці», - зазначив Барлоу.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus