USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Малайзії вчені натрапили на ящірку з неймовірно блакитними очима
Вчені під час дослідження лісів Малайзії виявили ящірку лісового дракона з неймовірно блакитними очима, інформує New-s.com.ua.

У дикій природі даний феномен не є традиційним, тварина має дивовижні блакитні очі.

Рептилія зачаровує своєю красою і не схожістю на інші види плазунів.

Фахівці відзначають, що серед представників земної фауни дане явище зустрічається вкрай рідко.



Наукові співробітники виявили ящірку виду Gonocephalus liogaster в Таман Негара. Дослідження проводили на території національного парку, розташованого на Малайському півострові.

Ця територія вважається унікальною, так як тут можна знайти рослини і тварин, яких немає в інших місцях планети.

Виявлений вид ящірок відрізняється великою і широкою головою, вкритим лускою на тілі і довгими і гострими гребенями на спині. Також Gonocephalus liogaster серед інших видів виділяють неймовірні сині очі.

До речі, як розповідають фахівці, яскраві блакитні очі зустрічаються лише у самців цього виду, у той час як у самок звичайна коричнева райдужна оболонка.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus