USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У Лондоні відкрили виставку автопортретів, які намалював робот. Відео
Унікальна художня виставка відкрилася в Лондоні: серія автопортретів, намальованих роботом. Їх авторку можна легко сплутати з жінкою.

Про кіберпанк, який вже настав і кидає виклик сучасному мистецтву, розповіли у сюжеті ТСН.

Її назвали на честь Ади Лавлес – британської математички, першої в історії комп’ютерної програмістки. Робот дуже схожий на жінку.

Над створенням Ади працювала команда інженерів з Оксфорда, а ще студенти з Лідса, які спроєктували їй творчі руки. Вона першою з механічних створінь змогла змальовувати предмети в полі зору. Алгоритми налаштовані таким чином, що кожен ескіз Ади, унікальний.
Виставка «Портрет Робота» триватиме в Лондоні до кінця літа. Якщо коронавірусні обмеження послаблять, то познайомитися з нею зможуть не тільки британці.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus