USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.58 41.80
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Лондоні спроєктували електромобіль, який всмоктує вихлопні гази інших машин
Проєкт інноваційного транспортного засобу був представлений в Шанхаї.

Airo стане першим автомобілем, який випустить нещодавно створений китайський бренд IM Motors.

Про це повідомляє ТСН.

«Airo – це не просто ще один електромобіль, який не забруднює повітря. Він йде ще далі і, використовуючи новітню технологію HEPA-фільтрів, під час руху всмоктує вихлопні гази інших автомобілів», – розповів засновник Heatherwick Studio Томас Гізервік.

Встановлена ​​в електромобілі система очищення повітря може працювати як в автономному, так і в ручному режимі. У Airo скляна стеля і розсувні прозорі двері, які можна затемнити для створення приватності.

Салон електромобіля спроєктований як багатофункціональна кімната – простір дозволяє тут обідати, працювати, грати і спати. Сидіння обертаються і повністю складаються, утворюючи ліжко. У салоні також є висувний стіл і екран.

Також Heatherwick Studio розробила концепцію зарядної станції. Вона являє собою вигнуту сталеву конструкцію з висувним дротом для зарядки. Виробництво Airo планують почати у 2023 році.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus