USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Лондоні лікарів замінять роботи
Одна з великих клінік в Лондоні замінить частину лікарів роботами для того, щоб скоротити час очікування прийому пацієнтів, інформує medinfo з посиланням на medikforum.Експерти вважають, що дана технологія дозволить приділяти максимальний пріоритет хворим, яким гостро необхідна увага медиків.

Госпіталь при Університетському коледжі Лондона оприлюднив плани по заміні лікарів приймального відділення роботами. Технології штучного інтелекту повинні скоротити час очікування пацієнтами лікарів і приділяти максимальний пріоритет тим хворим, чий стан здоров'я є критичним і вимагає невідкладної уваги. Творці нового сервісу вважають, що після його впровадження надання медичних послуг в лікарні стане більш безпечним, швидким і ефективним. Зокрема, штучний інтелект майже миттєво визначить пацієнта, що страждає від задишки і потребує рентгенівського дослідження.

Перший подібний проект зосередиться на поліпшенні роботи приймального відділення, адже навіть тут, в центрі британської столиці, в одній з кращих клінік лікарі цього відділення не можуть вкластися в той час очікування, який відводиться для пацієнтів нині неіснуючими державними стандартами. Вони мають на увазі, що прибуваючи в приймальне відділення пацієнти повинні обов'язково зустрітися з лікарем протягом 4 годин. Природно, що мова йде про людей, які приходять на прийом самостійно, а не доставляються каретами швидкої допомоги. Однак навіть в Університетському коледжі Лондона в цей часовий інтервал укладаються не більше 85% пацієнтів. Це найгірший показник за останні 10 років в історії даної клініки.

Хоча впровадження штучного інтелекту звільнить лікарів від виконання деяких дій, мета даної технології - підвищити ефективність їх роботи, а не зовсім замінити медиків. Тому лікарям не варто боятися, що штучний інтелект позбавить їх професії, як підкреслюють його творці.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Травня 2018 17:37
Боти в неті атакують,роботи працюють замість людей,а чи не кінець світу настав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus